Διατροφή και Σώμα
Διατροφή και Σώμα

Διαδικτυακή Παρακολούθηση

Ο χρονος ειναι περιορισμενος αυτο ομως δεν σημαίνει οτι πρέπει να σταματήσουμε να ασχολουμαστε με τον εαυτό μας. Σε αυτό πλέον μας βοηθάει η τεχνολογία και η επαφή γίνεται άμεσα και γρήγορα σαν να γινεται το ραντεβού στο γραφειο.

Επικοινωνια μεσω skype και βιντεοκλησης. Τα ραντεβού γίνονται κατόπιν συνεννόησης σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, ενώ η αποστολή των διαιτολογίων και του υπόλοιπου ενημερωτικού υλικού γίνεται μέσω email.

Αρχικά θα σας αποσταλεί μέσω e-mail  ένα ερωτηματολόγιο το οποίο και θα επιστρέψετε συμπληρωμένο. Σημαντικη είναι η αποστολή πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων. Αφού αξιολογηθούν και αναλυθούν όλοι οι παράγοντες, το επόμενο βήμα είναι η σύνταξη ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής το οποίο θα σας αποσταλεί τις επόμενες ημέρες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικτυακής παρακολούθησης, το κόστος και τον τρόπο πληρωμής ή για οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση και τον τρόπο χρήσης των προγραμμάτων,επικοινωνήστε μαζί μου.

Για όσους ενδιαφέρονται για διαιτολογική παρακολούθηση εξ’ αποστάσεως αλλά δεν διαθέτουν internet ή κάμερα για βιντεοκλήση, υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παρακολούθησης και αποστολής του διαιτολογίου και του υπόλοιπου έντυπου υλικού μέσω fax.

404 - Not found | We searched the space, but we could not find the page you are looking for.